YON-KA PARIS

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka -tuotteiden ydin ja sarjan selkäranka, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia.

yonka_paris_logo
Boho_logo

BO-HO GREEN REVOLUTION – MEIKKISARJA

Boho Green Make-Up on vallankumouksellinen värikosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla EETTISYYS - EKOLOGISUUS - KULUTTAJAYSTÄVÄLLINEN HINTA

Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon LUOMU raaka-aineita. Boho on värien ilottelua - ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Boho Green Make- Up tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan.

Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytössä on lasi ja puu (saarnipuu). Boho välttää ns. ylipakkaamista; tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia / sellofaaneja, jonka ansiosta myöskin tuotteiden hinnat ovat kuluttajaystävällisiä.

EKOPHARMA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka- aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa.

EKOPHARMAHelsinki-logo

SATUMAINEN KAUNEUS

Kolsantie 11

05400 Jokela

040 5011 331

Satumainen_Kauneus_logo_ilmantaustaa

2961183-3

satumainenkauneus@gmail.com